Annonstraffic

Outsourca er annonshantering

Vi är experter på att hjälpa mediahus med sin hantering av digitala och tryckta annonser. Mycket av arbetet är traffic, formgivning (originalare/prepress), kontroll/kvalitetssäkring och publicering. Vi finns där hela vägen, från att bistå säljare med vår expertis och verktyg för att sälja annonser, till att hjälpa redaktioner med sina digitala eller tryckta medier. Arbetet innebär även arbete med olika IT-system där det till exempel ingår statistik eller stöd till försäljningsavdelningen med olika administrativa uppgifter.

KONTROLL AV ANNONSER

Alla annonser kontrolleras noga för att fylla sitt syfte, vare sig om det är print eller digitalt. Då vi arbetar som sidplanerare i nära relation till redaktioner har vi full koll på hela flödet.

STATISTIK

Vi tar även ut statistik och rapportet av olika slag, främst gällande annonseringar. Detta görs med hjälp av verktyg som till exempel Google Analytics eller Adobe Omniture.

STÖD TILL SÄLJARE

Vi finns alltid till förfogande. Finns det något vi kan hjälpa våra kunder med tvekar vi aldrig att ställa upp. Då vi arbetar tätt intil säljavdelningar agerar vi ofta som säljstöd.

PRODUKTION

Ibland behöver annonsörer hjälp med att formge sina annonser. Vi lyssnar noggrannt och framställer digitala och tryckta annonser, med kundnöjdhet som högsta ambition.

Referenser från två glada kunder

Vi lever på vårt rykte. Därför har vi alltid 100 % kundnöjdhet som mål.

AP Design har hjälpt oss med vår annonshantering under många år och blivit en viktig del i vår verksamhet. Vi har bland annat fått hjälp med titlarna Dagens Media, Affärsvärlden och Ny Teknik. Vi är supernöjda!
★ ★ ★ ★ ★

Lotta-winther
Charlotta Winther

Trafficchef
Alma Talent

Arian på har följt med på min resa under många år, jag har varit så nöjd sedan starten! Han har hjälpt kända varumärken från Bonnier, Alma Talent och IDG. Det som kännetecknar honom mest är hans lugn och positiva karaktär, även i de stressigaste stunderna. 
★ ★ ★ ★ ★

Cecilia-Asplund
Cecilia Asplund

Marknads- och Försäljningschef, Bonnier Business Media Sverige

Vill du veta vad vi kan göra för er?

KONTAKTA OSS